ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

مخبر: برای رسیدن به ایرانی پیشرفته و مستقل بیش از هر زمانی آماده هستیم

معاون اول رئیس‌جمهور، چشم‌انداز آینده ایران اسلامی را بسیار روشن توصیف کرد و گفت: امروز برای رسیدن به ایرانی پیشرفته و مستقل، بیش از هر زمانی آماده هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 10
کد خبر: ۱۷۲۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در حاشیه نماز جمعه امروز تهران، تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی را دورانی شگفت‌انگیز برای همراهی مردم و حاکمیت خواند که با وجود همه توطئه‌های سهمگین دشمنان همچنان پابرجا و استوار مانده و همین پیوند دیرین همواره موجب شکست جهان سلطه و رمز پایداری این کشور در این منطقه پرآشوب بوده است.

 

معاون اول رئیس‌جمهور چهل و چهارمین جشن پیروزی انقلاب اسلامی را فرصتی دوباره برای همدلی و اتحاد همه اقشار و گروه‌ها خواند و از همه مردم دعوت کرد تا با حضور در این روز تاریخی یک بار دیگر وحدت و یکپارچگی ایران اسلامی‌ را به همه جهانیان نشان بدهند.

 

مخبر با اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب درباره محاسبه غلط دشمنان درباره واقعیت‌های ایران، تصریح کرد: مردم کانون اصلی اقتدار کشور هستند و امروز اگرچه زیر بار هجمه‌های سنگین رسانه‌ای و فشارهای همه‌جانبه اقتصادی از سوی استکبار جهانی هستیم، اما نسل‌های جوان آمال و آرزوهای دشمنان را مثل گذشته نقش بر آب می‌سازند.

 

وی، چشم‌انداز آینده ایران اسلامی را بسیار روشن توصیف کرد و افزود: امروز برای رسیدن به ایرانی پیشرفته و مستقل، بیش از هر زمانی آماده هستیم و با تکیه بر ظرفیت‌های عظیم خدادادی و نیروی انسانی آگاه و توانمند می‌توانیم به کشوری پیشرو تبدیل شویم.

 

مخبر دستاوردهای دولت سیزدهم در طول یک سال و نیم گذشته را بستری برای رسیدن به ایرانی قوی و پیشرفته دانست و افزود: ریل‌گذاری‌های جدید اقتصادی گاه با مشکلاتی روبرو می‌شود که زمان رسیدن به مقصد را طولانی می‌کند، اما آنچه در همین مدت کوتاه صورت گرفته می‌تواند مسیر جدیدی را برای حل چالش ‌های اقتصادی به‌صورت درون‌زا و بدون وابستگی به عوامل خارجی باز کند، به‌طوری که فشارهای اقتصادی دشمنان نتواند معیشت و رفاه مردم ما را هدف قرار دهد.

 

معاون اول رئیس‌جمهور اداره کشور براساس و به اعتبار دارایی‌های عظیم خدادادی و موقعیت جغرافیایی راهبردی، را یکی از محورهای اساسی دولت سیزدهم برای تغییر ریل اقتصادی کشور خواند و تصریح کرد: مشکلات روزمره، ما را از طرح‌های اساسی برای آینده کشور باز نمی‌دارد و در عین چاره‌جویی برای مشکلات جاری، با جدیت در حال برنامه‌ریزی برای ارتقای ایران در جغرافیای سیاسی-اقتصادی خود هستیم./ فارس

ارسال نظر